Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle kunna vara oändligt älskad



Och tystnaden lade sig
kring saknaden, tätt
närmare än vi någonsin nådde
varandra

i de andetagen vi trodde
vi delade - lika

Känslan som nu råder
är vilsen

och viljan att bli sedd
darrar
när mörkret lindar
dagen om sina slutgiltiga fingrar

Och tvingad längtan
tvingas dö när förståndet förstår
att orden som skrevs i den lilla displayen
aldrig kunde få vingar
för att nå

din sida utav världen














Fri vers av Baystream
Läst 209 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-18 22:17



Bookmark and Share


  Järnkatten
Oerhört vackert berättat, stark igenkänningsfaktor på flera plan..
En fin mix av lyrisk kraft och socioteknisk insikt...
2015-05-21

    adwasbusy
Känns som ett skönt spectra av inre stilar i dikten. Slutet drar mig till mellanöstern.
2015-05-20

    ej medlem längre
stark!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream