Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig överlycklig

Lyckoglitter
Vardagsfnitter
Ramla omkull på
ostädat golv
Kärleksbrottas
Skratta tills tårarna
kommer
Jag saknar dig




Fri vers av annalena VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-19 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP