Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt mig

Älskade fina mig
Jag tappade
bort dig
Du försvann
när jag bara
såg utåt
Glömde bort
att snegla inåt
I döda vinkeln
Den dolda faran
Var inte Du
Utan jag själv




Fri vers av annalena VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-19 08:32



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Starkt skaldat
om
väsentligheter.
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP