Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wikipedia: Foto: Count Basie. Thad Jones var lärare på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Kort före sin död 1986 återvände han till USA för att leda Count Basies storband


Det som äntligen...

 

Det som äntligen fick
mina tårar att spruta

men också
ge mig en lyckokänsla

var Thad Jones
- ledare av bandet
när Count Basie gått bort
(1984)

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP