Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt

 

Drevet går
Alla ska ha
Det perfekta
Perfekt hår
Naglar som går på spa
Jäkta, jäkta...

Senast i år
ska det va
Perfekt bröllop
Perfekt par
Potent karl
Designat barndop

Lägger ut
perfekta jag
på nätet
Välja bort
simpel sort
är väl ej förmätet?

Perfekt hus
Tusen kvadrat
Är ett krav
Pool såklart
Förhandlingsbart
Om det blir av

Perfekt liv
Har ju allt
Eller hur?
Tänk ändå
Att den där
haft sån tur

Perfekt yta
över
Onämnbarheter
Fasaden vittrar
fast du kvittrar
banaliteter

Perfekt
Som i
Förfluten tid
Vilken effekt
när
VERKLIGHETEN
tar vid

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-19 18:59



Bookmark and Share


    häxängel
Ja, hua! Det är inte lätt att stå emot och bevara sinesfriden med den man är. Ett enkelt liv börjar bli en lyx, få förunnat
2015-08-06

    tramp
Långt ifrån Grums. fast kanske ändå...sista strofen
2015-05-22

  Kim VIP
Snyggt jobbat! Svårt springa ifrån den...
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP