Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


Disney Parade

 

Kalle, Kajsa & knattarna gick mitt på landsvägen
familjen Pigg följde strax efter i samlad tropp
Teddy och Freddy hade fått en ny syster
jag gick jämte och motade undan bilarna

 




Fri vers av Nanna X
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-20 09:16



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra skrivit o roligt. Inte dåligt att vara syster.
2015-05-21

  stenhur VIP
Roligt med ett tillskott i Musses familj, något liknande har inte hänt på den tid jag kan minnas
2015-05-20

  Anya VIP
Jaa du, efter att ha varit på Magic Kingdom(Disney World) i Orlando...så kan jag säga att du fångar stämningen.
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X