Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blåkullaberidna


jag vet hur de känner sig


blåkullaberidna

slagen och hotad
och berusad
drogad
och tvingad

vid medvetande
bortförd

jag är kär




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artur Douglas
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-20 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas