Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



och jag tänker inte sluta söka




jag såg dig
och vem är du
var är du
och kunde jag verkligen
sett rätt

för där sprang
hästar
och där lekte barn
och där stod
tält
och kojor

och där lekte skratten
på min läppar
och där låg
potatisen
djupt

och jag tänker
inte sluta söka
i mina steg bland gräset
förrän du står
framför mig

mitt i




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artur Douglas
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-20 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas