Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag att minnas


Skogen är alltid trogen

Vilken himlatur
Att vi tog
Den här
Turen
Och
Himlasköna
Dagen
Och begravde
Alla tunga
Tankar
Djupt ner
Under mossan
I skogen
Skrattade
Ekot skallade
Studsade
Mot björkarna
Fnittrade
Kvittrade
Likt galna
Som fåglar
Flaxade
Vi bort
Bekymmer
Och gapflabbade
Väninnor
I en skog
Som svalde
vår oro
Över barnen
Karlar och
gamla mammor
Bland tuvor
I sin grönska
Lummigt
Andades
Och lyfte
Upp oss
Till
Kronorna
Mot ljuset
Där
Solen gav
läkning
Till oss










Fri vers av Sommarina VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-05-20 23:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fin poesi, om den minnesrika dagen !
2015-05-25

  KattenKin VIP
Härligt! :)
2015-05-24

    Zernatiah
Vilken fin beskrivning..Fick lust att ta en promenad i naturen! It can heal you.
2015-05-23

    ej medlem längre
Ljust och ljusare! Gott!
2015-05-22

  ULJO
Härligt skrivet om naturens möjligheter
2015-05-22

    eva m h
Underbar livsenergi i denna!

2015-05-22

  louisegirl
Jaa skogen är alltid trogen...fint!
2015-05-21

  Lars Hedlin
JA underbart däri naturen finns urkraften till allt! :)
2015-05-21

    ej medlem längre
Sprittande av livslust och glädje. Det är en sann befrielse att få läsa dina ord. Tack.
2015-05-21

  Järnkatten
Hihi, fint och fiffigt,
i skogen finner jag själv kraft..

2015-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om naturens helande kraft!
2015-05-21

  Bo Himmelsbåge
Jaa... skogen finns alltid där...
sval o len att läka hjärtats röst...
ge hopp o tröst...
för vi är alla en del
av naturens glittrande spel..

Fin dikt om skogens läkning,
solsken o tröst...!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP