Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När klockan slår Midnatt

När klockan slår midnatt
Det är då tankarna sprider sig
som stjärnor
över himlens blåa canvas

Där står jag
Försöker plocka lampor från rymden
Med armar som är för kort
och en famn som är för liten

När klockan slår midnatt
det är då allt är omöjligt
Jag är för liten
och världen är för stor




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt