Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så låt oss då gå


nu är det fullt

fullbordat och klart
alla höga torn
och tinnar
och alla gravar
fulla

inga fler
fester
eller frågor
inga stenar mer
inga fler
ideal

kommer jag dit
kommer du

låt oss så gå då

för vad tror du på
vad är vägen
mödan värd

men min enda
suckan
och min enda längtan
står till dig
och det ”barn” som jag bär
det som är ditt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artur Douglas
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-21 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas