Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om natten


Nattvarelse

Jag är inte en demon
utan en människa med familj och studielån
Anledningen till att jag inte klarar av att leva på dan
är inte att jag dyrkan fan
Jag är inte ond
Det är ett tillstånd
Under dagen är jag en stackare
natten är så mycket vackrare




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 288 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-21 05:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Under dagen är jag en stackare
natten är så mycket vackrare"

Vackert!
2015-05-30

  Hestia VIP
Fint fångad flykt!
2015-05-21

  SurtantZ
Ligger fint i ögat, en applåderar så här på nydagen. Väldigt bra tycker jag.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar