Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vet endast jag....


Bor i min kropp....



Vem bor i min kropp om inte jag

Ingen ska säga till mig vad jag ska känna
Tycka eller tänka

Det finns ingen mer än jag som känner det jag just nu känner
Ingen mer än jag som tänker det jag just nu tänker

Ingen mer som känner denna smärta
eller denna sorg

Ingen mer som känner denna upprymdhet
Denna glädje som fyller mitt inre

I min kropp bor bara jag

Endast VIP gäster får tillträde
Att se min själ, mitt inre

Att se hur min kropp fungerar och reagerar

Bara jag och VIP gästen vet hur det är att bo i min kropp




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-16 21:38



Bookmark and Share


  Helene Månsson
ler, bara ler åt denna dikt. Förstår precis! /Helene
2006-04-18

    Liten Karin
Så sant som det är sagt...
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand