Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Och solen penslar honungsguld


låter havets
vilda vågor
skölja mig


besvarar hett
dess salta kyssar

som aldrig
frågar om lov


utan bara
bestämt tar
och ger

i samma stund
som solen
oblygt penslar
min nakna hud
med honungsguld


och min längtan
viskar tyst

mer
mer
mer




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-22 14:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart sitter och *ler* Varmt <3
2015-05-23

    ej medlem längre
Så otroligt vackert, smälter med din fina bild,

'som solen
oblygt penslar
min nakna hud
med honungsguld'
2015-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker text som kompletterar din fina bild så bra...
2015-05-22

  ULJO
så välskrivet om kärleken
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Hav & Sol - härligt!
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en fantastiskt bra text om kärlek!
2015-05-22

    ej medlem längre
Bara titeln är värd en applåd. Resten? En mycket finstämd och återhållet stark skildring av längtan. Och naturen som metafor för erotik går alltid hem!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell