Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Patologiskt



Vinden är utskjuten
Utan smärta

Toner blåser
rakt igenom.

Far eldröda

Ingen är hemma
Husen står för
sig själva.

Du vandrar på en gata
som bär barndomens
namn

väntar på att bli synlig.

Du är inte i vägen
-Längre.

Är en del av det. ..
Odelbara.Omedelbara.

På andra sidan Parken
Far trafiken fram
På sina bropelare

Någon skriker ditt namn.

Dovt genom fönsterglas
mellan grå Gardiner.

Grannens Papegoja
har känt igen Dig.

Avslöjad på Mammas gata
av en bevingad
Hercule Poirot.

Efter alla dessa År.

Men det gör inget!

Går iväg,leende
Känner dig hel.

Är inte i vägen-Längre
för dig själv.

Uppgörelsens tid
Är gjord.

Andas ut i Höstluften.

Och låter en Goja
Skrika ut ett namn

bland grå gardiner
Bäst den orkar.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-22 16:46



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Underbart. Växer vid varje läsning.
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
2015-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka fina bilder din penna tecknar!
2015-05-22

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP