Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnads mummel




Det sista ljuset
som blivit kvarglömt
Häller Natten ut

Så blir det beckmörkt
och tyst.

Bara en massa förvillade
tankar som ilar omkring. ..

Blånadens Dimmskuggor i
Drömmen som söker Ljuset.

Lyser inuti ögonen på en Älva
tvättandes sitt hår i skogsgölens dis.

Likt en Tavla från John Bauers pensel
Nerifrån Vätterns djup.


Du som söker Sanningen
skall aldrig döda fantasin.

Däri bor verkligheten
den är kommen ur.

Så kunde man blott,minnas mer.
Det ögat inte ser.

Att dricka Fantasin
ur alltets Heliga Graal.

Så sök,sök människa.

Innan Du får vila
Och förmultna i
din grav.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-23 09:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert!
2015-05-24

  Lena Själsöga Keijser
en mycket vacker hjärtmaning


2015-05-23

    ej medlem längre
Ja,mycket bra!
2015-05-23

    ej medlem längre
Underbar text!!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP