Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om tiden


Tiden

Ett besök i gårdagen
promenad längs ungdomens gator
känslan i magen
en tid utan dator
visst ser jag fram emot morogondagen
men ibland är det skönt att ta en minnestripp på eftermiddagen




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-23 18:03



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar din minnes resa
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar