Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattgrin - en mardrömraga

 

Min kusin så sval och söt
skulle lägga tyg i blöt
när vi kom med stora baljan
syntes där på golvet svälja
katthuvud förutan kropp!
spräckligt, äckligt - jag skrek stopp!

Katten var ej förut känd
jag blev rädd den skulle bita
min kusin den svala, vita
mamma kom och röt fy skäms!
dängde skallen som var skållhet
som en lerklump uti golvet




Bunden vers av Nanna X
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-24 09:02



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Läbbigt. Men jag tror att jag har drömt den läbbigaste drömmen av dem alla. Skyller det på att jag tog morfin mot nervsmärtor då¨. Jag höll i ett kokt människohuvud. Inte så najs. Drömde väldigt konstigt under den perioden. Det var en dubbel lättnad när nacken tillfrisknade. Hoppas att du slipper uppleva något liknande.
2015-05-26

  Anya VIP
Oj så otäckt. som taget ur en filmscen. Jag ryser när jag läser.
2015-05-25

  KattenKin VIP
Oj vilken thriller! Skön rytm och fina rim på skruvad mardröm, konstnärligt!
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X