Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingstdagen


Helige Ande




Helige Ande
Du kommer med strömmande vatten
Du kommer på vindens vingar
Du kommer med eldens lågor
Du kommer stark och brinnande
och tar din boning ibland oss

Helige Ande
Du ger oss nådegåvor av alla slag
Du lär oss tala hemlandets språk
Du kommer med liv från Gud själv
så vi kan blomma och bära frukt
Helige Ande
lär oss tacka Herren ty Han är stor
lovsjunga Sonen
ty Han har gjort härliga ting
jubla och vara glada
Helige Ande kom




Fri vers av Maria T
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-24 20:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert tack för dina fina ord!
2015-06-26

  walborg
Innerligt tack för denna text idag !
2015-05-25

  M M Mannheim VIP
Vi behöver mycket kristen poesi. Du fyller ut ett tomrum med dina dikter.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T