Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalism




Kungsfågeln är
Sveriges minsta
Fågelart,men
trivs ändå bland
Granens kronor.

Den eld gul orange
Huvan med svarta
Streck.Skogens
Oslagbare orienterare

Klipp,klipp klipp
Med näbb och
Snabba vingslag.

Försök förstå
Inget kan nå

Den vilda frihetens
ande bättre än så.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-24 21:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Bra avslut.
2015-05-25

  Sommarina VIP
Fint
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP