Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte ens gråta

Ensamheten.
Jo visst är den tyst och stilla
"Ro för mina tankar" som min kurator skulle sagt.
Men här finns ingen ro alls. Tystnaden är är högljud av tankar och spöken.
Tystnaden talar högre än ditt skrik.
Det finns inget som heter ro i min kropp.
Det som finns är ett evigt tidsfördriv för att slippa mina egna tankar och känslor.
Fast ibland slår det mig.
Hur ska jag klara av att leva ett helt liv med mig själv när jag inte ens klarar en natt ensam i lägenheten. Hur ska jag kunna tysta mina känslor ett helt liv.

´

Fast hur gör man annars?




Fri vers av Bara.jag
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-24 22:12



Bookmark and Share


  en trasig
Starkt skrivet
En dag då du känner som jag, endast neutral, så kommer du tyvärr sakna den här tiden.
Hellre känna smärta än ingenting alls
Vackert!
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag