Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

tårar, knark och dårar
ingeting är allting
allting jag inte vet
dansa tills du dör och skrik tills någon hör
inte vad du säger utan vad du menar
utan självkontroll sover jag tryggt i andras famnar
bekymmerslös om vart jag hamnar
ta på min hud inte min själ, så slutar allt väl.




Fri vers av Bara.jag
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag