Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi blir riktigt gamla


Gifta på låtsas

Jag tänker kyssa dina
Rynkiga kinder
Dina åldrade läppar
Och löständerna
Må skallra
Jag tänker
Alltid älska dig
Dina då svaga
gamla
Armar
Ska krama mig
Klappa
Svagt kanske
Men i
kärlek

Gifta på låtsas
Trygga och starka
Den går inte bort
Kärleken
Ingen kan hindra
Botas inte
Sitter hårt
Kärlekens kraft
Oövervinnerlig
Stark

Och utan präst
En sista vilja
Ett bröllop
Har funnits
Alltid du och jag
Och vet du
Vi kommer aldrig
Gifta oss
Ej heller
Kriga mer
Vi ska ligga
Ihopslingrade
Oskiljbara
Till inte ens
döden
Skiljer oss åt

heller
Hoppas jag







Fri vers av Sommarina VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-24 23:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-05-26

    ej medlem längre
Bedårande.
2015-05-26

    ej medlem längre
Av kärlek skriven!
2015-05-25

  ULJO
Lysande skrivet. Det viktigaste i kärlek är ändå tilliten och ärligheten.
2015-05-24

  KattenKin VIP
Så fint om stark kärlek! Och varför gifta sig på papper när själar gifter sig så gott utan!
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP