Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



den är densamma




träl
varje sträng
i varje golv
oberörsam

den rör sig
träl
strängen
mellan varje del av
din piskade rygg

tapeter faller av
du faller av
och ljuset bryter
sig
i din spegel

överallt vibrerar de
träl
och tiden har ingen gräns




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-25 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas