Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte dig jag drömmer

"jag vet inte om det är mig du vill ha"
(viskar du)

jag önskar att
min tunga hade slitits ut ur min mun
så att jag inte kunde svara
att mitt hjärta
hoppar i otakt
vid minnet av någon annan

det är inte dig jag vill ha
inte dig jag drömmer
men den jag vill ha
finns inte mer
kommer inte
tillbaka

jag ler
och kysser din panna
vi lämnar det där
så slipper jag
slita ut ditt hjärta




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-25 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina