Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ibland får man lära sig hur man överlever ändå

Mitt minne är min värsta fiende
det tvingar mig att återuppleva dig
och jag skriker om nätterna när dina fingrar
i drömmarna rispar längst mina nyckelben

för du kommer aldrig att ringa igen
och jag kommer tvingas att älska någon annan
som kan lösa gåtorna du gömt bakom mina ögonlock

tills dess får jag gå runt med krossat hjärtglas
som skaver mot min själ
över någon som aldrig riktigt var där

hur kan man leva
utan det som får en att känna sig levande
hur i all sin dar ska jag kunna lära mig att leva -

utan dig




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 343 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-25 21:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
titta dig i speglen, där finner du livet
2015-05-27

  Rise Little One
Man blir tvungen att lära sig den konsten.. Det tar både tid o kraft men det kommer...så småningom...
2015-05-25

    Tommy M
Ibland tycks dikterna vara riktade till EN person och man känner sig inte så träffad/tilltalad. Det personliga riskerar att gå över i det privata. Men det här är uttrycksfullt skrivet och ger en god verklighetskänsla.

Om diktjaget i likhet med författaren umgås med Simone d B och andra icke tvåsamhetsfixerade tänkare, så ska nog (över)levandet gå bra!
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell