Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett rum utan insyn.

det finns ett rum
det ser litet ut
vid första anblicken
men tror mig
det är stort

det är kolsvart
endast skuggor lever där
de leker kurragömma
på väggarna

det är tomt
förutom en sak
som står i ett av hörnen

en bäddsoffa
en av de där gamla modellerna
smutsigt grön
med ett blomster mönster på

den är tom
eller nej vänta
där är två former
två mörkare skuggor
som sitter på soffan
nästan ligger ner

de har inga namn
de har många namn

de skulle vara ljus
om de inte hade varit mörker
de hade varit mörker
om de inte hade varit ljus

de är allt
de är ingenting

de är min rädsla
de är mitt förnuft

två halvor av en helhet
bosatta inuti detta rum

ett rum
utan dörr

utan lås
utan nyckel
bara väggar
en bäddsoffa
och skuggor

ett rum
dit ingen kan gå

förutom jag
i mina tankar

 

 

© Maj 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-25 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja..man behöver ett inre rum, fint beskrivet!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl