Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



så...

din jävel
att beröva mej livet
som jag försöker älska
och som jag försöker bevara
vem är du
vem ger dej rätten
att döda mej
och vem är jag som lät dej




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-26 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas