Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sommarnattens

 

 

 

Myrlandet,
det jag finns i.

Och över det midnattssolen.

Varför säger de,
att solen stiger upp,
och att den går ned.

Solen står still,
det gör
inte jag.

Och,
i dimman dansar älvorna,
i midnattssolen,
i sommarnattens gömslen.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-26 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas