Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



min jord





som vackraste stigar, som vackraste skog
som vackraste blommor, är min Jord

i sol och i måne
likt gnistrande liv
i luften, i rymden
en levande stig

som vilda forsar, som skenande hjord
som stormiga vindar, är min Jord

som starkaste stenar, som vackraste ord
som största berg, är min Jord

jag lyssnar till Jorden
jag lyssnar och drömmer
jag väntar och lyssnar
och livet jag gömmer
livet blir toner
som lever och samlas
i skuggor, i solljus
det växer och andas




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-26 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas