Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



godnatt




godnatt, godnatt och sov så gott
mellan kuddar och täcken
som om du somnar i en skog
vid den blåa bäcken

ja, natten den är len och varm
för din kudde är en tuva
och mossan är en grön, skön filt
nu när natten ruva

stjärnor lyser på himmelen
dom är dina nattljus
och en sövande melodi
blir vattnet klara brus

godnatt, godnatt och sov så gott




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-26 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas