Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökare

Du såg men du ville inte se
Du gråter för du vill inte känna
När ska du våga tro på det du känner

Natt söker dag
som du söker
söker även jag





Fri vers av Spirit
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-04-17 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit