Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hugo 2,5: Sjung om en grävmaskin mamma, sen brandbil, sen ambulans och skrotbil. Ja.. Då måste man ju försöka hitta på något. Jag kunde inga godnattvisor om fordon.


Godnatt Grävmaskin

Det var en gång
en liten grävmaskin
som skulle ut och gräva hål
Och när han hade grävt en massa hål
åkte han hem för att sova
När han hade sovit
åkte han ut
och grävde flera hål
när han hade grävt en massa hål
blev han så trött och ville sova
Godnatt Grävmaskin

Det var en gång
en liten brandbil som
skulle ut och släcka hus
Och när han hade släckt en massa hus
åkte han hem för att sova
När han hade sovit
åkte han ut
och släckte flera hus
När han hade släckt en massa hus
blev han så trött och ville sova
Godnatt brandbil

Det var en gång en ambulansbil som
skulle ut och rädda folk
och när han hade räddat en massa folk
åkte han hem för att sova
När han hade sovit
åkte han ut
och rädda flera folk
När han hade räddat en massa folk
blev han så trött och ville sova
Godnatt ambulans

Det var en gång en liten skrotbil som
stod på skroten och var skruttig
Innan han var skruttig
åkte han runt
och brumma hela dagen
När han hade brummat hela dagen
åkte han till skroten för att sova
Och nu så har han inga dörrar kvar
Inga däck och heller ingen motor
Godnatt skrotbil




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Rymdblomma
Läst 993 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-27 11:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Såklart det är en sång. Ler och läser igen. Ser hur barnen lyssnar med stora ögon.
2015-06-22

  Ronny Berk
trevliga godnattsagor !
2015-05-27

    Lena Söderkvist VIP
Originellt.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma