Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuven, jag önskar lycka till.

Jag äger inget inbrottslarmsabonnemang
för jag har inga världsliga ting av värde
Det du tar, det kan du få
jag mår finemang ändå
Behöver du stjäla det jag har
är det mer synd om dig än om mig

Jag vet hur det kan va
att bara kunna leva för dan
Så jag önskar dig, vem du än är
att lyckan din vänder
och att du till sist
hittar hem till en riktig kapitalist




Fri vers av Rymdblomma
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-28 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma