Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att hitta hem

Vandrade på bar fot över drakrot
genom kallor och myr
när endast mina tio små tår förmår
veta vart stegen styr.

Nattens kalla fingrar
retar mina ben
när bara trasor av min kjol återstår.
Morgonen gryr, kattugglan skyr
solens strålar
och råbocken har slutat skälla.

Dagen är ny, när bara vemod består,
men mer som en smekning
runt mina hasor. Trots mina fasor
vandrar jag åter över sumpmark och åker
kryper ner, mellan er.
Lämnar blott blöta spår från små tår
som längtat hem.






Fri vers av Rymdblomma
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-17 11:56



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar !
2015-10-28

  Smutsigkung
Åh vad fin!
2015-10-20

    ej medlem längre
Söt!
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma