Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagt av Hugo 3 år till Gustav 4 månader. Måste bara dela med mig av något så vackert.


Kärlek syskon emellan

Lilla lillebror kom hit, gosa lite.
Älskar dig min söta gladskit, du och jag lillebror.
Mamma jag vill ha en till.




Övriga genrer av Rymdblomma
Läst 287 gånger
Publicerad 2015-05-31 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma