Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yogin

Om saker och ting
Vet du ännu ingenting
För i landet ingenstans finns det bara ljus
Gustav, betyder ledare och vän
Visst passar väl det en Guru
För ingen är väl mer Zen
än bebisen.




Fri vers av Rymdblomma
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-03 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma