Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara liten...

...våga bli besviken
Våga känna smärta,
våga lätta ditt hjärta.
Våga möta din rädsla,
våga visa dig skör.
Våga lyssna när du ingenting hör.

Våga vara modig nog
att ta reda på sanningen
om dig själv.

Våga möta kärleken,
våga älska dig själv.
Våga vara lycklig,
våga visa dig själv vägen.
Ingen vet hur ditt liv ska levas
mer än du

Det krävs mod att stå ensam
och vågar...

det gör du.




Fri vers av Rymdblomma
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-27 15:37



Bookmark and Share


  Fredrik Payedar
Mycket tänkvärd och väl komponerad dikt.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma