Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kostnadsfria enkla ballonger

Kostnadsfria enkla ballonger
inget helium som tar oss till stjänorna

"He", lyckogasen som får oss att
lyfta

Kostnadsfria vilsna reklampelare
Ballonger som talar åt dig

Jag betalade för att flyga, men trodde aldrig jag skulle nå så högt
Punkterade känslor och fullpumpade självförtroenden

Jag släppte snöret och dalade sakta ned till verkligheten
Ovärdigt lyckligt, ruinerad och söndertrasad




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-28 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)