Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågade

fast jag inte vågade
sa jag det
trots motstånd
hindrade det mig inte
jag fick yrsel
och värst av allt
det kändes som jag drev iväg
trots allt överlevde jag
efteråt
världen var sig lik
inget hade rasat ned




Fri vers av Myself
Läst 231 gånger
Publicerad 2004-09-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself