Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske var du en ligistunge

ibland undrar jag om du blev för lite kramad som liten 

hur kan man annars förklarar  din fruktansvärda attityd 

och dina skitstöveltendenser




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-28 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl