Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur viktigt är det egentligen med ögon...?

jag har dansat i skuggan

länge nog nu

 

jag måste sluta blunda

det är rätt så mörkt ändå

 

en gång satt jag i solen

brände bort alla meningslösa tankar

 

lite senare

flydde jag in i det svarta

 

jag gillade svalkan

fast det börjar bli lite väl kyligt nu

 

jag minns nästan inte

värmen, hur känns den?

 

dina varma läppar

lämnade alltid spår


som värmeslag

på min frusna hud


kanske ljuset

inte har samma hetta


men mina ögon

kommer brinna


smälta långsamt

det är nu mitt öde


men jag borde lämna

skuggan är mitt fängele

 

jag smälter hellre

än att aldrig få smaka


livets sötma

såsom den är


ett bra avslut

dina läppar mot mina

 

medan mina ögon 

smälter långsamt

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-28 22:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl beskrivna, ja !
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl