Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångbar till viss musik


jag längtar ut till Skagerak

jag längtar ut till Skagerak
till doften där av hav
där himmel möter vågor
och målar horisont
där stormfåglarna sveper vind
där sulan gör sitt dyk
där seglaren i båten
till sist får njuta frid




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 11:21



Bookmark and Share


  erkki
Vackert. Särskilt med musiken: Jag längtar till Italien,
till Italiens sköna land.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP