Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen gick du

Vill du byta dagar och nätter mot lögner o svek?
Töm mig på kärlek och fyll mig med
inget
Du
Gick din väg





Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-29 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)