Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbel senruy


paranoia

 

någon går efter
lämnar jag ramarna så
byter han gångart

någon går före
lämnar jag tidslinjen då
kommer han efter




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-29 20:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Känns som spöket går runt... lyckas kröka varje rumtid lika enkelt som hårstrån.
2015-05-31

    Lena Söderkvist VIP
Det här känns inte som paranoia utan fysik för mig. Dimensioner och så. Vad är möjligt, vad är omöjligt. Grymt intressant.
2015-05-31

  Magdalena Eriksson VIP
Bra text om just paranoia!
Att man måste djupandas till slut och bestämma sig här är jag och jag duger.
2015-05-31

  objekt3
baywatch av misstag med friends intro låten?
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X