Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vårfåglarna sover

 

När vårfåglarna sover
och månen döljs av moln
kan jag äntligen sova




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-29 23:25



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Så sant!
2015-05-30

  KYREUS of Sweden
/döljs../

Oja, känner detsamma.
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP