Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Har någon talat om för dig hur vacker
och värdefull du är idag?

Om inte så gör jag det nu!
Du...ja just du är den mest unika människan
på denna jord,
du ensam är ett under av skönhet
ett unikum som ingen någonsin kan ifrågasätta!

Din kropp, ditt sinne, din utstrålning
är DU och bara du
och det kommer aldrig att finnas någon som du
ingen som vet hur det är att vara just DU!

Gå stolt genom livet med högburet huvud,
känn vindarna viska runt omkring dig:
DU är värdefull DU finns DU är önskad Du är fri

DU ÄR DU OCH INGEN ANNAN!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-30 09:30



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag känner styrka och glädje i denna du tack för en fin läösning
2015-06-01

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet... "DU"-formen fungerar ...
2015-05-30

  Lars Hedlin
UNDERBAR! :)
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP