Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma


jag vet inte vart det slutar
för det är djupt
djupt

jag har glömt det mesta
men allt finns kvar
där nere

och jag vet
det finns inget som
det

där nere.

jag hade lämnat allt
raderat och hittat nytt
igen

och sedan kom det
suget

för jag vet
att du finns
där nere
i djupet

jag behöver inte ens leta
jag vet ju.



ta,
känn,
andas,
njut

se,
känn,
andas,
njut

leta
känn


känner du?






Fri vers av rainbows
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-30 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows