Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några sista ord? ( dikt på engelska)

my life is tragic
don’t you think?

she asked her feet
as she felt the noose

taking her breath away
slowly




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl