Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast en tanke....

jag är ingenting mer än en tanke, en idé
men jag kommer att hemsöka dig.

jag kommer att uppta en stor del av din tid,
få dig att tänka på mig.

du kommer bli irriterad, nästan arg
men jag kommer vara där,
lurandes
inuti ditt huvud.

viskandes,
du kommer inte kunna gömma dig.

jag är bara en tanke, blott en idé
men jag kommer göra dig så upprörd
att du inte ens kan föreställa dig det.

i slutändan,
kommer du sukta,
riktigt längta efter mig
utan att ens veta eller förstå hur 

-

kommer du vara min.

 

 

© Maj 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-31 13:35



Bookmark and Share


  Per Drysén
Härlig beskrivning av hur tanken på dig fastnar i hjärnan. Målet för din tanke känns klar.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl